Byggföretag i Partille

Jag och frugan hade under en längre period funderat över ett par byggprojekt vi ville genomföra hemma hos oss. Vi hade gogglat en hel del byggföretag med kändes inte riktigt bra med någon av dem. Men så frågade jag min bror vilka dem anlitade och han sa direkt kör på PAPUGAS Byggservice AB, jag tyckte först namnet kändes väldigt svårt att uttala. Men att förklara sina idéer för dem var det absolut inga komplikationer alls med, allt var för dem genomförtbart och de satte igång direkt. Min spontana känsla var att man uppskattade energin de hade, det kändes verkligen som att man anlitade ett byggföretag i Partille som verkligen älskade det dem gjorde. Slutresultatet var över förväntan och nu är vi faktiskt redan inne på ett nästa projekt. Så därför ville jag passa på att rekommendera PAPUGAS Byggservice så mycket de bara går.