Snickarna från byggföretaget kommer hit nästa vecka

Ska iväg med några vänner nu till helgen, en liten kort weekend-resa nedåt i landet. Ska bli så roligt, har alltid roligt tillsammans med dem. Bästa människorna i mitt liv. Kul att kunna åka iväg lite nu också för att sen nästa vecka så kommer hantverkarna från byggföretaget att komma hit och påbörja bygget och då kommer jag att behöva vara hemma för att ha koll på dem under några veckors tid. Blir lite att stå i. Ska renovera hela övervåningen i huset, så är en ganska stor renovering, därför snickarna från Amfrebo Bygg kommer att få vara här och bygga så länge, men jag tror faktiskt att det kan bli riktigt bra. Håller tummarna för det i alla fall.

Har väntat så länge nu på att det ska bli bra med bygget och att jag ska kunna få ett hyfsat resultat, men det finns som sagt ganska många andra saker att tänka på också och jag är inte helt säker på exakt hur jag vill ha det och vad jag tror kommer att krävas. Så förhoppningsvis så kommer jag väl att kunna få det så som jag vill men det är inte alltid så enkelt, går väl att ordna på andra sätt också, får se hur det blir med det.

Snickarna på Amfrebo Bygg och deras byggföretag verkar i alla fall väldigt trevliga och väldigt duktiga också, så tror faktiskt att det här kan komma och bli riktigt bra. Håller tummarna för det!