Höll på att glömma bort golvet

När vi höll på och renoverade här hemma i vardagsrummet så var det nästan att jag glömde bort golvet. Vi har ganska stora mattor som täcker mycket men det som syns av golvet är väldigt tråkigt. Det är inte alls i rätt färg och väldigt slitet. Så väldig tur att jag kom på det, för nu ska jag se till att göra en ordentlig golvläggning för att få ordning på det. Det är de på Hisingens Golv i Partille som ska få den stora äran att hjälpa oss med golvläggningen. Har hört att de ska vara väldigt bra och det viktigaste känner jag är att jag kan känna mig trygg med dem, att det blir mindre stress och väldigt mycket mindre som jag behöver stressa upp mig över.

Tror att golvet ska få blir lite ljusare, inte vitmålat, men lackerat så att det får en ljusare färg eftersom resten av allt i rummet är väldigt ljust och vitt. Så en ganska enkel golvläggning, det är inget enormt rum. Tycker om att ha det ljust enkelt i grunden och sen ändra inredningen med lite detaljer i starkare färger istället, för att det då är lätt att byta ut när man tröttnat eller ändrar sig.

Vet inte hur lång tid det tar med golvläggning, det borde väl inte ta alltför lång tid. Eller kanske i och för sig, för de ska ju riva bort hela det gamla golvet med alla brädorna och sen lägga nya och så ska de behandlas och lackeras och torka emellan så det tar nog några veckor i alla fall. Får väl prata med de på Hisingens Golv i Partille och be om en preliminär tidsplan också utöver offerten.